!

Astazi, totul se schimba si
devine mai usor.

Te anuntam cu drag ca incepand cu data de 3 octombrie, Kuponiada.ro a devenit cel mai nou agregator de reduceri promotionale existente in Romania.

Acum pe noul site Kuponiada.ro ai acces rapid la sute de oferte interesante, preluate de pe cele mai importante site-uri de reducere de la noi.
E foarte simplu sa o gasesti pe cea care te intereseaza!

Fii in continuare alaturi de noi si surprizele placute vor continua!

Descopera ce este nou!
×

Reduceri la reduceri cu Citi Value Card

Daca detii un card de credit Citibank,

beneficiezi automat de o extra-reducere de 10% la promotiile prezentate zi de zi de Kuponiada. Mai exact, dupa efectuarea platii cu cardul de credit Citibank, vei primi inapoi 10% din valoarea achizitiei in contul tau de pe Kuponiada.ro, putand folosi sumele acumulate la achizitionarea altor vouchere care iti dau acces la promotiile prezentate pe Kuponiada. Dupa confirmarea platii, vei regasi in contul tau kupRONi = bani virtuali pe care ii poti folosi la achizitii pe Kuponiada exact ca si cand ai achita prin card/transfer bancar. Spor la cumparaturi!

Daca nu detii un card de credit Citibank,

poti solicita unul si, pentru ca esti utilizator inregistrat pe Kuponiada, vei primi 50 de lei din partea Citibank, pentru a-i putea utiliza la achizitia de vouchere in cadrul promotiilor Kuponiada. Mai exact,in maximum 30 de zile din momentul in care ti-a fost aprobat cardul de credit si il primesti, vei regasi in contul tau din Kuponiada 50 de kupRoni = bani virtuali pe care ii poti folosi, la fel, pentru achizitiile pe Kuponiada. Mai mult, folosind Citi Value Card pentru platile tale, primesti inapoi pana la 5% din banii cheltuiti in hypermarketuri si supermarketuri, in cinematografe, restaurante si baruri, in benzinarii si magazine de imbracamine si incaltaminte. In plus: ai reduceri speciale in peste 700 de locatii ale partenerilor Citi (hoteluri, restaurante, magazine, agentii de turism, fitness, centre medicale), iar produsele electronice pe care le cumperi cu Citi Value Card beneficiaza de o asigurare extinsa, un an in plus fata de cea oferita de producator.

Afla mai multe | Regulament
Solicita un card de credit Citibank »
Facebook Kuponiada.ro Twitter Kuponiada.ro RSS Kuponiada.ro