!

Astazi, totul se schimba si
devine mai usor.

Te anuntam cu drag ca incepand cu data de 3 octombrie, Kuponiada.ro a devenit cel mai nou agregator de reduceri promotionale existente in Romania.

Acum pe noul site Kuponiada.ro ai acces rapid la sute de oferte interesante, preluate de pe cele mai importante site-uri de reducere de la noi.
E foarte simplu sa o gasesti pe cea care te intereseaza!

Fii in continuare alaturi de noi si surprizele placute vor continua!

Descopera ce este nou!
×

Termeni si conditii

Termeni si Conditii

Detalii importante pentru inceput:

- Site-ul www.kuponiada.ro (denumit in continuare SITE) este creat si administrat de SC Internet Corp SRL
- Email de contact: office@kuponiada.ro
- Adresa de corespondenta: Putul lui Zamfir 28, Sector 1, Bucuresti 011683
- Telefon de contact: 031 - 228.88.88

Acceptarea Termenilor si Conditiilor

Utilizand acest SITE, dumneavoastra (denumit in continuare „Utilizator” sau „User”) sunteti de acord cu Termenii si Conditiile pe care Internet Corp SRL le pune la dispozitie. Daca nu sunteti de acord cu termenii si conditiile acestui site va rugam sa nu utilizati acest site.

I. Termeni referitori la utilizarea site-ului

1. Generalitati

SITE-ul pune la dispozitia utilizatorilor un serviciu interactiv pe Internet, controlat de Internet Corp SRL, care consta in servicii de informare, continut si posibilitatea de efectuare a tranzactiilor online facilitate de Internet Corp SRL, parteneri Internet Corp SRL sau comercianti (denumiti in continuare „Comercianti”) care ofera cupoane (denumite „kupoane” sau „vouchere”) care pot fi schimbate cu bunuri sau servicii la Comercianti sau terti.

Acest Acord stabileste Termenii si Conditiile care se aplica in cazul utilizarii SITE-ului de catre User. Folosind acest SITE (in alte scopuri decat sa citeasca acest Acord pentru prima oara), Utilizatorul este de acord sa respecte toti Termenii si Conditiile care se gasesc aici. Dreptul de utilizare a acestui Site este rezervat personal Utilizatorului si nu este transmisibil altei persoane sau entitati. Utilizatorul este responsabil pentru protejarea parolelor Utilizatorului, daca exista. Utilizatorul a luat la cunoastere ca, desi Internetul este adesea un mediu sigur, exista interuperi sau probleme care tin de serviciile de internet care sunt in afara puterii Internet Corp SRL, iar Internet Corp SRL nu poate fi gasit responsabil pentru orice pierderi de date in timpul transmiterii informatiilor pe Internet. Desi obiectivul Internet Corp SRL este sa faca SITE-ul sa fie accesibil 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana, SITE-ul ar putea fi indisiponibil din cand in cand pentru orice motiv, incluzand – fara sa limiteze la – mentenanta si verificari tehnice. Intelegeti si ati luat la cunostinta ca din cauza circumstantelor, fie ele in afara sau in puterea Internet Corp SRL, accesul la SITE poate fi intrerupt, suspendat sau terminat la un moment dat.

Internet Corp SRL are dreptul sa modifice sau sa intrerupa orice aspect sau functionalitate a SITE-ului, incluzand – fara sa se limita la, continutul, orele in care SITE-ul este accesibil sau echipamentul tehnic (hardware si software) necesar pentru a accesa site-ul. In plus, Internet Corp SRL poate intrerupe propagarea / vizibilitatea oricarei categorii, portiuni sau informatii, poate schimba sau elimina orice metoda de transmitere si poate schimba vitezele de transmitere a informatiei sau alte caracteristici ale semnalului de transmitere.

Prin prezenta, se intelege ca aveti varsta legala de minimum 18 ani pentru a putea utiliza acest SITE. Daca veti insa peste 16 ani dar inca nu ati implinit 18 ani, puteti folosi SITE-ul cu acordul parintilor dumneavoastra sau a tutorelui legal care este de acord cu Termenii si Conditiile acestui SITE. Nimeni cu varsta mai mica de 16 ani nu are voie sa foloseasca acest site.

2. Modificarea Termenilor

Internet Corp SRL isi rezerva dreptul de a modifica, termina, anula oricare dintre Termenii si Conditiile si/sau Acordul de Confidentialitate ale SITE-ului in functie de cum considera necesar sau cum doreste. Aceste schimbari pot include, printre altele, adaugarea anumitor taxe sau comisioane. Daca Internet Corp SRL face modificari substantiale, va vom notifica prin email trimitand modificarile adreselor de email inregistrate o data cu contul dumneavoastra si / sau anuntand printr-un text in SITE modificarile aduse. Orice schimbari ale Termenilor si Conditiilor vor intra in vigoare cu putin timp inaintea trimiterii emailurilor catre utilizatorii inregistrati pe SITE sau inaintea postarii pe SITE a anuntului cu modificarile aduse, atata vreme cat aceste modificari nu afecteaza voucherele / cupoanele cumparate inainte de data in care au avut loc efectiv schimbarile. Aceste modificari vor intra in vigoare imediat pentru Utilizatorii noi ai SITE-ului si pentru orice vouchere / cupoane cumparare de Utilizatorii noi. Va sugeram, deci, sa recititi acest anunt important care contine modificarile Termenilor si Conditiilor si a Acordului de Confidentialitate din cand in cand pentru a fi informat de aceste schimbari. Orice utilizare a acestui SITE de catre Utilizator dupa o astfel de notificare presupune acceptarea modificarilor din partea Utilizatorului.

3. Echipament

Utilizatorul va fi responsabil pentru obtinerea si a mentinerea functionala tuturor echipamentele telefonice, calculatoare si alte echipamente necesare pentru accesul si utilizarea SITE-ului, si va achita toate cheltuielile legate de acest aspect. Internet Corp SRL nu va fi facut responsabil pentru orice deteriorari aduse echipamentului Utilizatorului ca urmare a utilizarii SITE-ului.

4. Conduita Utilizatorului

SITE-ul sau oricare dintre site-urile individuale sau tipizate in functie de comerciant sau oras existente acum sau pe viitor incluse in SITE sau disponibile prin link-uri externe gasite pe SITE (denumite in continuare „Microsite-uri”) sunt proprietate privata. Utilizarea si toate procesele interactive desfasurate pe SITE si / sau pe Microsite-uri trebuie sa fie in concordanta cu acesti Termeni si Conditii. Desi suntem de acord si incurajam interactivitatea pe SITE-ul nostru, insistam si cerem tuturor Utilizatorilor nostri sa se abtina de la toate activitatile care au legatura cu acest SITE sau cu Microsite-urile, care au scopuri atinse altfel decat in mod legal. Utilizatorul nu va posta sau transmite prin acest SITE materiale care incalca in orice fel drepturile celorlalti utilizatori, sau material care este ilegal, amenintator, abuziv, fals, care nu respecta drepturile de autor, vulgar, obscen, profan sau in alt fel respingator, care poate incuraja conduita care are ar putea fi interpretata ca activitate criminala, poate ofensa minoritatile care incalca orice lege sau care, fara acordul Internet Corp SRL, obtinut in scris in prelabil, contine publicitate sau alte informatii legate de produse sau servicii. Orice conduita a User-ului care la discretia exclusiva a Internet Corp SRLului incalca drepturile sau nu permite oricarui alt User sa foloseasca SITE-ul si / sau Microsite-urile este strict interzisa. Utilizatorul nu va utiliza acest SITE sau oricare dintre Microsite-uri pentru a incuraja sau face solicitari comerciale, religioase, politice sau pentru a face solicitari necomerciale, incluzand – fara a se limita la, solicitarea Utilizatorilor SITE-ului sau ale Microsite-urilor sa devina utilizatori ale altor servicii (fie ca sunt servicii online sau nu) care sunt in competitie directa/indirecta cu cele furnizate de catre Internet Corp SRL.
Prevederile din articolul 4 se aplica in mod egal si exista pentru beneficiile Internet Corp SRL, partenerii sai, Comerciantii si pentru terti, si toti vor avea dreptul sa foloseasca si sa intareasca aceste prevederi in mod direct sau din partea lor.

5. Copyright si Marci Inregistrate

Tot continutul prezent in SITE, incluzand Microsite-urile, este proprietatea exclusiva Internet Corp SRL, sau este folosit cu permisiunea express a posesorului Marcii Inregistrate. COPIEREA, DISTRIBUIREA, TRANSMITEREA, POSTAREA, FOLOSIREA LINK-URILOR SAU MODIFICAREA SITE-ULUI SAU A ORICARUI DINTRE MICROSITE-URI FARA PERMISIUNEA IN SCRIS A INTERNET CORP SRL ESTE STRICT INTERZISA. Orice violare a acestui acord poate rezulta in incalcarea copyright-ului, a marcii inregistrate sau a oricarei alte proprietati intelectuale iar Userul poate fi tras la raspundere penala, conform Legii 9 / 1996, revizuita si completata.

SITE-ul si oricare dintre Microsite-uri contine material protejat de legea drepturilor de autor, marci inregistrate sau alte materiale inregistrate, incluzand, fara sa se limita la, text, programe software, fotografii, video-uri, grafica, muzica si sunet si tot continutul SITE-ului este protejat de legea drepturilor de autor. Internet Corp SRL are dreptul sa selecteze, coordoneze, aranjeze si sa promoveze astfel de materiale. Utilizatorul nu are dreptul sa modifice, sa posteze, sa participe in transferul sau vanzarea, sa creeze variante derivate ale, sau in orce fel sa exploateze continutul partial sau in totalitate. Utilizatorul nu are voie sa descarce, printeze si /sau salveze materialul protejat pentru uzul personal al Utilizatorului. Decat daca este specificat in mod expres, nu este permisa copierea, redistribuirea, retransmiterea, publicarea sau exploatarea comerciala a materialului descarcat fara acordul Internet Corp SRL sau acordul detinatorului drepturilor de autor. Daca copierea, redistribuirea sau publicarea materialului inregistrat este permisa, schimbarea sau stergerea atributiilor autorului nu vor fi permise. Utilizatorul a luat la cunostinta ca nu-i este permis sa-si asuma drepturi de autor prin descarcarea materialului protejat prin legea drepturilor de autor.

6. Politicile Dreptului De Autor

Internet Corp SRL isi rezerva dreptul sa inceteze acest acord cu oricare dintre Userii care incalca in mod repetat drepturile tertilor in cazul in care sunt primite reclamatii de la detinatorii drepturilor de autor sau de la reprezentatii acestora. Fara a limita urmatoarele, daca credeti ca exista material care intra sub incidenta drepturilor de autor si a fost copiat sau postat din / pe SITE sau pe oricare dintre Microsite-uri incalcand drepturile de autor, veti furniza Internet Corp SRL urmatoarele informatii:
 1. O semnatura fizica sau electronica a persoanei autorizate sa actioneze in numele Detinatorului Drepturilor de autor
 2. Identificarea si localizarea materialului din SITE sau oricare Microsite
 3. O declaratie scrisa din partea dumneavoastra din buna credinta prin care credeti ca exista material folosit in mod ilegal pe SITE
 4. Numele dumneavoastra si informatiile de contact (numar de telefon sau adresa de email)
 5. O declaratie prin care dumneavoastra confirmati ca informatii de la mai sus sunt corecte si ca, sub legea Codului Penal, sunteti detinatorul drepturilor de autor sau sunteti autorizat de acesta sa luati masuri pentru a proteja materialul propriu.
Aici sunt informatiile prin care puteti sa contactati unul din reprezentantii Internet Corp SRL pentru a depune o plangere legata de drepturi de autor

Internet Corp SRL
In Atentia : Mihai Seceleanu, Alexandru Jijian
Str. Putul Lui Zamfir, nr. 28, Et. 2 Interfon 2C, Sector 1, Bucuresti, 011683
office@kuponiada.ro

7. Renuntare la Garantie

USERUL ESTE DE ACORD IN MOD EXPRESS CA ORICE UTILIZARE A ACESTUI SITE SI A MICROSITE-URILOR SE FACE CU RISC ASUMAT DE CATRE USER. NICI INTERNET CORP SRL, NICI PARTENERII SAU ORICARE DINTRE AGNAJATII, COMERCIANTII SAU TERTI AI SAI LA FEL CA SI ANGAJATII, MANAGERII LOR NU GARANTEAZA CA UTILIZAREA ACESTUI SITE SAU A ORICARUI DINTRE MICROSITE-URI SE VA FACE NEINTRERUPT FARA ERORI. NICI NU GARANTEAZA IN NICI UN FEL

(i) REZULTATELE CARE PROVIN DIN UTILIZAREA ACESTURI SITE SAU A ORICARUIA DINTRE MICROSITE-URI SAU
(ii) ACURATETEA CONTINUTULUI SAU A ORICAREI INFORMATII, SERVICIU SAU VOUCHERE (CUPOANE) PUSE LA DISPOZITIE PRIN ACEST SITE SAU PRIN MICROSITE-URILE SALE.

SITE-UL SI MICROSITE-URILE SUNT DATE INSPRE UTILIZARE „ASA CUM SE PREZINTA”. INTERNET CORP SRL PRIN PREZENTA RENUNTA LA ORICE SI TOATE REPREZENTARILE, GARANTIILE SI CONDITIILE, FIE EXPRES FIE IN MOD IMPLICIT, INCLUZAND, FARA A SE LIMITA LA, INCALCAREA DREPTURILOR DE AUTOR, IMPOSIBILITATEA LANSARII PE PIATA A PRODUSELOR / SERVICIILOR CU UN ANUME SCOP.

8. Limitarea raspunderii

IN NICI UN CAZ NU VA FI INTERNET CORP SRL FACUT RESPONSABIL PENTRU ORICE DAUNA APARUTA IN MOD INDIRECT, ACCIDENTAL, SPECIAL SAU IN CONSECINTA INCHEIERII ACESTURI ACORD.

9. Monitorizare

Internet Corp SRL are dreptul, dar nu si obligatia, de a monitoriza continutul SITE-urilor si a Microsite-urilor tot timpul, incluzand forumuri, mesaje personale numit in continuare ca parte a SITE-ului, pentru a determina daca se respecta Termenii acestui acord si oricare alte regului de utilizare stabilite de Internet Corp SRL, si de asemenea pentru a verifica daca este respectata litera legii, sau pentru a raspunde cerintelor din partea organelor competente de stat. Fara a limita urmatoarele, Internet Corp SRL isi rezerva dreptul, fara a avea obligatia, de a scoate orice material pe care Internet Corp SRL, la discretia sa, considera ca este in neconcordanta cu prevederile prezente aici sau in orice alt fel asemanator.

10. Intimitate

Userul este de acord ca tot continutul generat de el si / sau continutul generat de Internet Corp SRL care colectiv poate fi numit „Comunitate” este public si nu privat, si deci continutul Userului poate fi citit de catre altii fara cunoasterea acestuia. Internet Corp SRL nu controleaza sau aproba continutul, mesajele sau alte informatii gasite in Comunitate si deci Internet Corp SRL renunta la orice fel de responsabilitate privint Comunitatile si alte actiuni care rezulta din participarea Utilizatorului in orice Comunitate, incluzand orice material provocator sau ilegal. In general orice fel de interactiune a Utilizatorului cu SITE-ul (fie ca e in grupuri de discutii, comentarii la un post, etc) e considerata ca fiind neconfidentiala. Daca in particular exista pagini de Internet care permit comunicarea de materiale in SITE si vor fi tratate de Internet Corp SRL ca materiale confidentiale, acest lucru va fi mentionat pe acele pagini. Prin postarea comentariilor, mesajelor sau a oricarei alte informatii pe SITE sau pe oricare dintre Microsite-uri, Utilizatorul ii acorda Internet Corp SRL dreptul sa foloseasca aceste informatii pentru promotii, campanii de marketing, cercetari sau in orice alte scopuri legale fara limitari de timp, spatiu sau orice alt fel de limitare. Pentru mai multe informatii cititi va rugam frumos Acordul De Confidentialitate, care face parte integranta din prezentul document de Termeni si Conditii.

11. Acordarea Licentei

Prin postarea informatiei pe SITE sau pe Microsite-uri, Userul acorda in mod gratuit, fara limita de timp sau spatiu sau orice alt fel de limitare, in mod gratuit si irevocabil, drepturile de a folosit neexclusiv continutul sau informatia postata pe site. Internet Corp SRL va putea folosi aceasta informatie prin, fara sa se limita la, reproducere, modificare, publicare, editare, traducere, distribuire. Informatia va fi folosita fie singura fie ca parte a altor metode de comunicare, in orice fel, fara limitari teritoriale. Internet Corp SRL va avea de asemenea dreptul de a acorda aceasta drept de utilizare partenerilor sai sau altor terti.

12. Terminarea acordului

Internet Corp SRL poate termina acest acord oricand. Fara a limita urmatoarele, Internet Corp SRL are dreptul sa termine sau sa suspende oricand oricare dintre parole sau conturi are Utilizatorului in eventualitatea in care conduita Utilizatorului, sau in eventualitatea in care Internet Corp SRL considera la propria-i discretie sa ca e inacceptabil, nu respecta Termenii Acestui Acord. Prevederile sectiunilor 2,4,5,6,7,10 si 11 vor ramane valabile si dupa terminarea acestui Acord.

13. Marci inregistrate

InternetCorp si www.Kuponiada.ro sunt marci. Toate drepturile ale acestor marci inregistrate sunt in mod expres rezervate Internet Corp SRL. Daca nu e altfel mentionat, toate Marcile Inregistrate care apar in SITE sunt proprietatea Internet Corp SRL.

14. Continut de tip „Third-Party”

Internet Corp SRL, in mod similar cu un provider de servicii de Internet, este un distribuitor (si nu un publisher) a continutului pus la dispozitie de terte persone si de Utilizatori. Internet Corp SRL nu are mai mult control editorial asupra acestui continut decat o librarie sau o biblioteca sau un stand de ziare. Orice opinie, sfat, declaratie, serviciu, oferta, sau alte informatii puse la dispozitie de terte persone, incluzand alti utilizatori le apartin.

In multe din cazuri, continutul disponibil prin SITE reprezinta opiniile sau judecatile a respectivilor autori sau Utilizatori care nu au relatii contractuale cu Internet Corp SRL. Internet Corp SRL nici nu sustine nici nu este responsabil pentru acuratetea oricarei opinii sau sfat sau declaratie facuta pe Kuponiada.ro de catre altcineva decat un angajat Kuponiada.ro care se ocupa special cu acest lucru. In nici un caz nu va fi Internet Corp SRL responsabil pentru orice pierdere sau dauna cauzata de o informatie postata de Utilizatori.
Daca nu aveti permisiunea scrisa din partea Internet Corp SRL nu aveti voie sa postati nici un hyperlink catre alt site.

15. Legea care guverneaza acordul

Acest Contract se completeaza cu prevederile legislaÅ£iei în vigoare cu privire la ProtecÅ£ia Cumpărătorului, prevederile Legii 365/2002 privind comertul electronic, OG 130/2000 privind protecÅ£ia consumatorilor la încheierea ÅŸi executarea contractelor la distanţă, OG 85/2004 privind protecÅ£ia consumatorilor la încheierea ÅŸi executarea contractelor la distanţă privind serviciile financiare, Legea 193/2000 privind clauzele abuzive din contractele încheiate între comercianÅ£i ÅŸi consumatori .
Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentul acord, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre solutionare in fata instantelor romanesti.

II. Acord comercial

Toate voucherele printate de pe SITE sau Microsite-uri, sau oricare alte site-uri asociate cu Internet Corp SRL (denumite colectiv „Vouchere” sau „kupoane”) sunt vouchere promotionale care pot fi cumparate de la comerciantii care participa pe www.kuponiada.ro , pentru produse sau servicii la un pret redus fata de cel actual. Plasand o comanda pentru un Voucher de la un comerciant prin Kuponiada.ro, faceti o oferta de a cumpara voucherele selectate respectand termenii si conditiile mentionate mai jos, precum si conditiile mentionate in pagina de prezentare a fiecarei oferta in parte. Pentru mai multe informatii despre colectarea datelor personale, va rugam sa vizitati Acordul Nostru de confidentialitate. Este necesar sa creati un cont pentru a putea cumpara orice voucher. Acest lucru este necesar pentru a va putea pune la dispozitie voucherul pentru a fi printat, pentru a vedea ce cumparaturi ati avut in trecut, pentru a va modifica preferintele si pentru a asigura utilizarea Voucherului.
Voucherul pe care il cumparati de la kuponiada.ro poate fi rascumparat pentru bunuri si servicii de catre Comerciant. Comerciantul, nu Internet Corp SRL, este vanzatorul voucherelor si bunurile si serviciile si este singur responsabil pentru rascumpararea oricarui voucher cumparat de dumneavoastra. Internet Corp SRL pune la dispozitie un Voucher care poate fi rascumparat doar pentru aceleasi servicii sau bunuri din partea Comerciantului.

1. Termeni si Conditii pentru Vouchere pentru Restaurante

Pentru aceasta sectiune, „Restaurant” va fi definit ca un Comerciant care ofera mancare si bauturi spre vanzare in cadrul afacerilor sale uzuale, si le pune la dispozitie spre cumparatorii voucherelor
 • Frecventa rascumpararii voucherelor este determinata de Restaurante si va fi prezenta in oferta Voucherului pe SITE;
 • Utilizarea Voucherului pentru achizitia si consumul de bauturi alcoolice este la discretia Restaurantului si este supusa legii;
 • Voucherele nu pot fi combinate cu alte vouchere de restaurante, certificate, cupoane, promotii decat daca este specificat de Restaurant;
 • Voucherele pentru Restaurant nu pot fi folosite pentru bacsis sau alte cheltuieli conexe decat daca Restaurantul permite acest lucru;
 • Nici Internet Corp SRL nici Restaurantul nu sunt responsabile pentru pierderea sau furtul Voucherelor;
 • Reproducerea, vanzarea sau schimbul Voucherelor pentru Restaurant sunt interzise ;
 • In orice situatie in care nu sunt respectati Termenii si Conditiile acestui Acord Voucherele sunt considerate nule;
 • Toate cumpararile Voucherelor pentru Restaurante pot avea limitari legale pentru suma valorii Voucherului care poate fi cumparat pentru bauturi alcoolice.

2. Termeni si Conditii pentru Voucherele care nu sunt pentru Restaurante
 • Voucherele Pentru Comercianti pot exista doar pentru marfa vanduta de Comerciant si nu se vor acorda discounturi sau redureci pentru transportul marfii;
 • Limita de 1 Voucher per rascumparare. Daca nu este specificat altfel de comerciant, doar un voucher poate fi folosit pentru o comanda
 • Nici Internet Corp SRL nici Comerciantul nu sunt responsabili pentru pierderea Voucherului sau al numarului de referinta.
 • Voucherul nu poate fi combinat cu alte vouchere, certificate, cupoane sau promotii decat daca este specificat de catre Comerciant
 • Reproducerea, vanzarea sau schimbul Voucherelor este interzisa decat daca este facuta in limite legale;
 • Orice incercare de rascumparare care nu este in termen cu acest acord va anula voucherul si valoarea sa
3. Returnarea Voucherelor

In cazul in care Userul care a cumparat un Voucher doreste sa renunte la cumparare poate sa  o faca fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea voucherului in scris (prin email la office@kuponiada.ro). InternetCorp va returna Utilizatorului banii care corespund valorii Cuponului, in termen de 30 de zile de la data primirii solicitarii iar Utilizatorul va returna Cuponul sau care va fi anulat. Dupa trecerea termenului de mai sus Userul nu are dreptul sa solicite returnarea banilor, InternetCorp nemaiavand nicio obligatie fata de User.

4. Termeni aditionali si conditii pentru toate Voucherele puse la dispozitie Internet Corp SRL

Toate vouchere intra sub incidenta termenilor si conditiilor prezente aici in acfestii termeni sau conditii. Comerciantul sau restaurantul sunt cei care ofera voucherele, vand bunurile sau serviciile pe care le cumparati, Internet Corp SRL fiind cei care le pun la dispozitia serviciul de distribuire a acestora.

Titularul si emitatorul Voucherelor pentru Restaurant este Restaurantul. Titularul si emitatorul Voucherelor pentru Comercianti este Comerciantul. Ca emitatori si titulari ei Voucherului, Restaurantul si Comerciantul sunt in totalitate responsabili pentru oricare si toate leziunile, bolile, daunele, cererile, obligatiile sau costurile suportate de sau in legatura cu un client, cauzate in totalitate sau partial de Restaurant sau Comerciant, la fel ca si pentru orice raspundere nerevendicata asupra proprietatii cauzate din imposibilitatea rascumpararii Voucherelor sau portiuni ale sale.

Prin accesarea www.kuponiada.ro si prin acceptarea acestor termeni si conditii, dvs. derogati Internet Corp SRL si toti angajatii sai de vreo cerere, obligatie, dauna, leziune cauzata de sau in legatura cu orice omisiune a Restaurantului sau Comerciantului in legatura cu un Voucher sau cu serviciile / bunurile puse la dispozitie. Voucherele pentru Restaurante si Comercianti sunt rascumparabile in intregime o singura data si nu pot fi rascumparate de mai multe ori.

Conform legii, Comerciantul poate fi responsabil pentru ingaduirea rascumpararii voucherului pentru valoarea sa in bani, pentru o perioada care se extinde dupa data expirarii Voucherului. In timp ce data expirarii Voucherului prezinta ultima zi in care puteti folosi Voucherul, aplicarea legii ar putea arata vina Comerciantului pentru rascumpararea Voucherului cu bani, dupa expirarea Voucherului. In alte cuvinte ar trebui sa aveti dreptul sa primiti banii pe care i-ati cheltuit pentru a cumpara Voucherul inapoi (1) inainte de expirarea Voucherului, sau (2) inainte de cea mai mica perioada acceptata de lege pentru ca un Voucher sa expire. In eventualitatea in care aveti un Voucher expirat si doriti sa primiti inapoi banii pe el va rugam sa contactati Comerciantul. Comerciantul ar trebui sa permita rascumpararea Voucherului daca legea necesita acest lucru.Facebook Kuponiada.ro Twitter Kuponiada.ro RSS Kuponiada.ro