!

Astazi, totul se schimba si
devine mai usor.

Te anuntam cu drag ca incepand cu data de 3 octombrie, Kuponiada.ro a devenit cel mai nou agregator de reduceri promotionale existente in Romania.

Acum pe noul site Kuponiada.ro ai acces rapid la sute de oferte interesante, preluate de pe cele mai importante site-uri de reducere de la noi.
E foarte simplu sa o gasesti pe cea care te intereseaza!

Fii in continuare alaturi de noi si surprizele placute vor continua!

Descopera ce este nou!
×

De ce Kuponiada?

 • Publicitate in cadrul retelei InternetCorp

  Niciodata nu a fost mai simplu sa beneficiezi de atat de multa expunere in acelasi loc! Promotiile noastre beneficiaza de prezenta garantata in toata reteaua de site-uri InternetCorp. Gandeste-te: peste 140.000 de fani pe facebook si peste 3.200.000 (statistici conform SATI August 2011) de utilizatori unici asteapta sa afle acum de afacerea ta!

 • Crestere garantată a clientelei dumneavoastra

  Promotiile noastre garanteaza intotdeauna un numar minim de clienti. Daca nu atingem numarul minim de clienti pe care il garantam beneficiezi de promovare gratuita. Si avand in vedere ca nu ai costuri pe care trebuie sa le suporti in avans, nu ai decat de castigat.

 • O data cu noua clientela veniturile tale vor creste imediat

  Mai multi clienti inseamna intotdeauna mai multi bani. Ai ore sau perioade in care afacerea ta nu da randament maxim? Contacteaza-ne si te vom ajuta sa valorifici cat mai eficient afacerea pe care o ai.

 • Tu vii cu propunerea si de restul ne ocupam noi

  Avem o echipa de profesionisti care stiu exact cum sa scoata in evidenta atuurile tale. Si, pentru ca stim cat de pretios e timpul tau, trebuie doar sa ne spui ce anume doresti sa promovezi si de construirea ofertei ne vom ocupa noi. Ce poate fi mai simplu de atat? Contacteaza-ne acum si cere o intalnire cu unul dintre reprezentantii nostri.

Contact

Firma / Compania* Subiect*
Adresa Mesaj*
Telefon
E-mail*
Profil / Domeniu activitate*

Parteneri

Facebook Kuponiada.ro Twitter Kuponiada.ro RSS Kuponiada.ro