!

Astazi, totul se schimba si
devine mai usor.

Te anuntam cu drag ca incepand cu data de 3 octombrie, Kuponiada.ro a devenit cel mai nou agregator de reduceri promotionale existente in Romania.

Acum pe noul site Kuponiada.ro ai acces rapid la sute de oferte interesante, preluate de pe cele mai importante site-uri de reducere de la noi.
E foarte simplu sa o gasesti pe cea care te intereseaza!

Fii in continuare alaturi de noi si surprizele placute vor continua!

Descopera ce este nou!
×
Oferta 0 din 0

Promotia zilei: HAI LA PREDEAL! 129 lei pentru 2 nopti CAZARE pentru 2 PESOANE la Vila PREDEAL HOLIDAYS 3* in perioada 13 iunie-30 iunie de luni pana duminica!

Promotie incheiata
Promotia zilei pe Kuponiada.ro: HAI LA PREDEAL! 129 lei pentru 2 nopti CAZARE pentru 2 PESOANE la Vila PREDEAL HOLIDAYS 3* in perioada 13 iunie-30 iunie de luni pana duminica!
Valoare:
129,00 lei

Cupoane comandate:

20
Primesti 5% inapoi prin Cashout! Afla detalii!

Recomanda promotia prietenilor!

Posteaza pe Facebook Posteaza pe Twitter Trimite prin Yahoo! Messenger Trimite prin email

Descrierea promotiei

Pachetul include:

- 2 nopti CAZARE pentru 2 PESOANE la Vila PREDEAL HOLIDAYS 3* in perioada 13 iunie-30 iunie.

Valabil de luni pana duminica!

Cum poti comanda si utiliza vouchere?

Poti cumpara oricate vouchere doresti insa poti folosi doar unul in nume propriu. 

Conditii de anulare: *In maxim 7 zile de la confirmarea comenzii si primirea voucherelor, trebuie facuta rezervarea ferma catre PREDEAL HOLIDAYS

In caz de anulari dupa expirarea validitatii voucherului penalizarea este de 100%

Incepand cu data de 13 iunie 2013, dupa achizitionarea voucherului, pentru a putea beneficia de oferta, trebuie sa trimiti voucherul prin e-mail la adresa: vatraregala@gmail.com

Pentru intrebari, nelamuriri si detalii legate de oferta, poti suna la numerele de telefon 0742.144.189, 0268.455.276.

Copii sub 6 ani au gratuitate la cazare iar in cazul celor peste sau a solicitarilor exprese se pot pune la dispozitie apartamente cu camera special amenjata pentru copil la un tarif calculat la noapte cazare / persoana conform prezentei oferte.

Pentru noptile suplimentare se calculeaza pretul in functie de perioada solicitat la un tarif calculat la noapte cazare / persoana conform prezentei oferte.

Data pana la care este valabil cuponul oferit: 30.06.2013.


Despre PREDEAL HOLIDAYS 3*

HAI LA PREDEAL! 129 lei pentru 2 nopti CAZARE pentru 2 PESOANE la Vila PREDEAL HOLIDAYS 3* in perioada 13 iunie-30 iunie de luni pana duminica!

Amplasata la liziera padurii, ofera conditii de cazare la nivel occidental si dispune de un numar de 35 de locuri de cazare in apartamente cu o camera dubla, apartamente familiale si garsoniere si de parcare
Vecinatatea padurii si atmosfera calma permit imbinarea placutului cu utilul, iar pentru momentele de relaxare vila dispune de un restaurant cu terasa rustica, intima, cu gratar, amplasata in apropierea padurii

Una dintre cele mai cunoscute statiuni montane din Romania, este localizata intr-o depresiune adapostita de munti(Bucegi, Baiu, Piatra Mare, Postavarul). Situat la o altitudine cuprinsa intre 1.030 m si 1.110 m, Predealul este invaluit de soare indiferent de anotimp. Datorita aerului nepoluat si concentratiei mari de ozon se creeaza o ambianta deosebit de placuta in care turistii pot practica diverse sporturi de iarna sau de vara si pot face drumetii.


PayU  Maestro Visa MasterCard

Promotie incheiata
Facebook Kuponiada.ro Twitter Kuponiada.ro RSS Kuponiada.ro