DONEAZA 1 LEU SI AJUTA COPIII NASCUTI PREMATUR! O campanie a Asociatiei Impreuna salvam Vieti si Kuponiada! De Paste, copiii merita fericirea unei vieti linistite
!

Astazi, totul se schimba si
devine mai usor.

Te anuntam cu drag ca incepand cu data de 3 octombrie, Kuponiada.ro a devenit cel mai nou agregator de reduceri promotionale existente in Romania.

Acum pe noul site Kuponiada.ro ai acces rapid la sute de oferte interesante, preluate de pe cele mai importante site-uri de reducere de la noi.
E foarte simplu sa o gasesti pe cea care te intereseaza!

Fii in continuare alaturi de noi si surprizele placute vor continua!

Descopera ce este nou!
×
Oferta 0 din 0

Campanie umanitara: DONEAZA 1 LEU SI AJUTA COPIII NASCUTI PREMATUR! O campanie a Asociatiei Impreuna salvam Vieti si Kuponiada! De Paste, copiii merita fericirea unei vieti linistite

Campanie incheiata
Promotia zilei pe Kuponiada.ro: DONEAZA 1 LEU SI AJUTA COPIII NASCUTI PREMATUR! O campanie a Asociatiei Impreuna salvam Vieti si Kuponiada! De Paste, copiii merita fericirea unei vieti linistite
Valoare:
1,00 lei

Donatii realizate

2097
Primesti 5% inapoi prin Cashout! Afla detalii!

Recomanda promotia prietenilor!

Posteaza pe Facebook Posteaza pe Twitter Trimite prin Yahoo! Messenger Trimite prin email

Descrierea campaniei

Asociatia Impreuna Salvam Vieti si Kuponiada te indeamna sa fii alaturi de noi in campania "Marim Sansele La Viata" donand incepand de la 1 leu pentru a ajuta copii nascuti prematur.

*Poti cumpara oricate vouchere vrei.

Prin donatia ta vei putea ajuta la achizitionarea unor incubatoare Giraffe, atat de importante pentru salvarea sutelor de nou-nascuti prematur, anual.

Maternitatile din Bucuresti, din lipsa incubatoarelor, au avut de multe ori de dat un raspuns dureros pentru parinti cat si pentru spitalele care au cerut transferul unui copil nascut prematur din tara la Bucuresti: "TOATE LOCURILE SUNT OCUPATE".

COPIII NASCUTI PREMATUR AU NEVOIE DE AJUTORUL TAU! Tot mai multi copii nascuti prematur se lupta pentru viata in incubatoare prea vechi sau din lipsa acestora nu au parte decat de sticle cu apa calda prin care sunt incalziti sau sunt cazuri cand sunt asezati cate 2 in acelasi incubator, O REALITATE TRISTA CARE TE LASA FARA CUVINTE!

NE PROPUNEM:
Dotarea maternitatilor din Bucuresti cat si din alte orase cu:
-7 incubatoare - ansamblu integrat deschis si inchis model Giraffe Omnibed
- 3 incubatoare - ansamblu inchis de inalta performanta pentru terapie intensiva neonatala Model Giraffe Incubator

Informarea viitoarelor mamici pentru prevenirea unei nasteri premature
Sprijinirea mamelor care au nascut un copil prematur

De ce sunt atat de necesare aceste incubatoare?
Desi fiecare maternitate trebuie sa aiba incubatoare, in multe maternitati sunt ori putine ori prea vechi si nu pot asigura conditiile necesare anumitor copii lucru care duce la moartea nou - nascutilor sau la un handicap ulterior.

Rezultate preconizate:
- Salvam vietile a sute de nou-nascuti prematur anual, reducem rata de mortalitate in randul copiilor prematuri
- Eliminam procedurile de transfer al copiilor intre maternitati (din lipsa de incubatoare, aceste transferuri scad sansele la viata deoarece se pierde timp pretios)
- Asiguram training gratuit in vederea folosirii noilor aparate la maternitatile beneficiare
- Informarea femeilor de a avea mai multa grija de ele atunci cand sunt insarcintate, astfel vom scadea riscul de a avea o nastere prematura
- Cresterea numarului de controale medicale pe perioada sarcinii

Peste 20.000 de copii se nasc anual prematur si cu o greutate mica iar SUTE dintre ei SE STING DIN VIATA din cauza dotarilor insuficiente din maternitati.
In Romania numarul copiilor nascuti prematur este ingrijorator de mare, cu 25% mai mare fata de UE. Un nou nascut prematur poate avea nevoie de incubatie chiar si pana la 80 de zile iar costurile ingrijirii unei fiinte atat de mici este de aproximativ 1.000 euro/zi.

Cum poti dona?

CUM MAI POTI AJUTA:

1. In conturile Asociatiei Impreuna Salvam Vieti, Banca Transilvania Suc. Iancului:
- daca faci o depunere din straintate ai nevoie si de codul swift: BTRLRO22
- RO27 BTRL 0440 1205 C560 04XX - in lei
- RO02 BTRL 0440 4205 C560 04XX - in eur
- RO51 BTRL 0440 2205 C560 04XX - in usd

2. Daca reprezinti o COMPANIE
- REDIRECTIONEAZA GRATUIT 20% din impozitul pe profit datorat statului prin incheierea unui contract de sponsorizare. NU TE COSTA NIMIC!

IN NUMELE COPIILOR, MULTUMIM TUTUROR CARE DECID SA AJUTE.


Despre Asociatia Impreuna Salvam Vieti

Informatii de contact

Adresa de email: contact@impreunasalvamvieti.ro

www.asociatie.wix.com/impreunasalvamvieti

DONEAZA 1 LEU SI AJUTA COPIII NASCUTI PREMATUR! O campanie a Asociatiei Impreuna salvam Vieti si Kuponiada! De Paste, copiii merita fericirea unei vieti linistite

Asociatia Impreuna Salvam Vieti a fost infiintata din dorinta si necesitatea de a acorda o a doua sansa la viata celor aflati in dificultate si isi propune sa ajute sistemul medical din Romania vizand cel mai slab sector SANATATEA.

Despre Campania "Marim Sansele La Viata":

Campania se desfasoara in perioada 1 aprilie - 31 decembrie 2013, ne propunem achizitionarea a 10 incubatoare performante Giraffe si dotarea maternitatilor din Provincie si Bucuresti pentru a salva anual SUTELE DE NOU-NASCUTI CE SE STING DIN VIATA DIN CAUZA DOTARILOR INSUFICIENTE DIN MATERNITATI.
Suma necesara achizitionarii a 10 incubatoare Giraffe este de 330.000 euro

Despre necesitatea incubatoarelor:

Desi fiecare maternitate trebuie sa aiba incubatoare, in multe maternitati sunt ori putine ori prea vechi si nu pot asigura conditiile necesare anumitor copii lucru care duce la moartea nou - nascutilor sau la un handicap ulterior.

Despre incubatoare:

Statia de ingrijire Giraffe Omnibed este o combinatie de incubator si masa radianta destinata nou nascutilor prematuri aflati in stare grava. Spre deosebire de incubatoarele clasice, cu ajutorul noului aparat se pot controla umiditatea, oxigenul si se poate cunoaste evolutia nou nascutului fara ca acesta sa fie mutat dintr-o parte in alta. Salteaua rotativa BABY SUSAN faciliteaza asezarea nou nascutului in pozitia corecta pentru orice tip de proceduri si interventii, astfel fiind incurajata ingrijirea nou nascutului impreuna cu familia, acesta se roteste la 360 grade si se poate deplasa in afara incubatorului.


PayU  Maestro Visa MasterCard

Campanie incheiata
Facebook Kuponiada.ro Twitter Kuponiada.ro RSS Kuponiada.ro