!

Astazi, totul se schimba si
devine mai usor.

Te anuntam cu drag ca incepand cu data de 3 octombrie, Kuponiada.ro a devenit cel mai nou agregator de reduceri promotionale existente in Romania.

Acum pe noul site Kuponiada.ro ai acces rapid la sute de oferte interesante, preluate de pe cele mai importante site-uri de reducere de la noi.
E foarte simplu sa o gasesti pe cea care te intereseaza!

Fii in continuare alaturi de noi si surprizele placute vor continua!

Descopera ce este nou!
×
Oferta 0 din 0

Promotia zilei: Piata de Craciun la Praga! Doar 39 lei pentru tariful de numai 179 EURO in care beneficiezi de: transport cu AUTOCAR licentiat 3*, 5 CAZARI cu mic dejun in hoteluri 3*, tururi panoramice in Budapesta, Viena, Praga si Bratislava, vizitarea Pietei de Craciun de la Praga, EXCURSIE la DRESDA si KARLOVY VARY! Plecari: 27.11; 04.12.2012

Promotie incheiata
Promotia zilei pe Kuponiada.ro: Piata de Craciun la Praga! Doar 39 lei pentru tariful de numai 179 EURO in care beneficiezi de: transport cu AUTOCAR licentiat 3*, 5 CAZARI cu mic dejun in hoteluri 3*, tururi panoramice in Budapesta, Viena, Praga si Bratislava, vizitarea Pietei de Craciun de la Praga, EXCURSIE la DRESDA si KARLOVY VARY! Plecari: 27.11; 04.12.2012
Valoare:
39,00 lei

Cupoane comandate:

14
Primesti 5% inapoi prin Cashout! Afla detalii!

Recomanda promotia prietenilor!

Posteaza pe Facebook Posteaza pe Twitter Trimite prin Yahoo! Messenger Trimite prin email

Descrierea promotiei

PRETUL INCLUDE:
- Transport cu autocar licentiat, 3*;
- 5 cazari cu mic dejun in hoteluri 3* conform programului; 
- Insotitor din partea agentiei; 
- Vizitele la obiectivele turistice cuprinse in program; 
-Tururi panoramice in Budapesta, Viena, Praga si Bratislava;
- Vizitarea Pietei de Craciun de la Praga

- Excursie la DRESDA si KARLOVY VARY. 

PRETUL NU INCLUDE:
-Asigurarea medicala de calatorie;
-Taxele de intrare la obiectivele turistice;
-Programe optionale:

tarif SGL = + 85% euro

NOTA!
· Excursiile optionale precum si alte servicii turistice care nu sunt mentionate in “Tariful include “ vor fi achizitionate de la insotitorul de grup, iar in cazul in care turistul nu se prezinta la programul optional achizitionat din alte motive decat cele de sanatate atestate de medicul local, turistului nu i se va rambursa suma platita!
· 1.In momentul inscrierii se va achita un avans de minim 30% din valoarea totala a contractului, urmad ca diferenta sa fie achitata cu minim 15 zile inainte de data plecarii.
· 2.Pachetele turistice se pot plati si in lei la cursul BNR din data efectuarii platii +2% - coeficient de risc valutar.
· 3.Programul excursiei poate fi modificat de catre conducatorul grupului in situatii exceptionale.
· 4.Agentia NU raspunde in cazul in care autoritatile de la punctele de frontiera si/sau ambasadele refuza primirea / acordarea vizei, si/sau parasirea teritoriului.
· 5. Clasificarea unitatilor de cazare dintr-o alta tara corespund normelor locale de clasificare.
· 6. In cazul in care cazarea nu este facuta la unitatea de cazare specificata in program, agentiei ii revine datoria de a caza turistii la conditii similar celor contractate.
· 7.Minorii care sunt insotiti de un singur parinte vor trebui sa prezinte politiei de frontiera acordul parental al parintelui ce nu insoteste minorul - se obtine de la notariat. Minorii ce calatoresc neinsotiti de nici unul dintre parinti va trebui sa prezinte acordul parintilor, iar persoana ce il insoteste trebuie sa detina cazier judiciar valabil. Pentru mai multe informatii va rugam sa accesati www.politiadefrontiera.ro!

•Pentru trecerea punctelor vamale va rugam sa aveti in posesia dvs. pasaportul turistic / cartea de identitate valabil/ã minim 6 luni de la data iesirii din tara!!! Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, CARTEA DE IDENTITATE SAU PASAPORTUL, nu prezinta urme de deteriorare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 3 luni de la data terminarii calatoriei pentru destinatii din Uniunea Europeana si minim 6 luni de la data terminarii calatoriei pentru celelalte destinatii din afara UE.
• In cazul in care turistul detine act de identitate tip buletin ( cu file ) agentia vanzatoare este obligata sa informeze turistul ca la punctele de trecere a frontierelor nu se accepta acest tip de document ce atesta identitatea turistului!
•Pentru rezervarile efectuate in perioada de reducere si/sau de acordare a bonusurilor, acestea nu permit anulari.
•Turistii care au achizitionat un pachet turistic ce include transportul, sunt rugati sa se prezinte cu 20 minute inainte de ora stabilita. GRUPUL NU VA ASTEPTA TURISTUL / TURISTII CARE INTARZIE LA IMBARCARE!

Turistii au obligatia de a mentine curatenia in autocar pe tot parcursul excursiei . In autocar nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare. Buzunarul de plasa din fata scaunului dumneavostra este destinat pastrarii de pliante, brosuri sau harti. Va rugam sa nu pastrati aici sticle de plastic sau obiective voluminoase. Sticlele de platic , bagajele de mana sau alte obiecte voluminoase se depoziteaza in spatiul special amenajat, deasupra scaunelor.

DE RETINUT!!!
- Intrarile la cazare se fac dupa orele 12:00.
- Iesirile de la cazare se fac la orele 10:00

Imbarcari din:
Bucuresti - 06:00 Parcul - Izvor
Pitesti - 07:30 McDonald’s - Gara
Rm. Valcea - 09:30 Benzinaria - Dacos
Sibiu - 11:30 Motel Petrom - Pod Cibin
Sebes - 13:00 Statie - Petrom
Deva - 15:00 McDonald’s - Gara
Arad - 17:00 Statie - Petrom

Cum poti comanda si utiliza vouchere?

Poti comanda si utiliza oricate vouchere doresti. Voucherul este valabil pana la data de 20.11.2012. Pana la aceasta data trebuie sa te prezinti cu voucher-ul la agentia Delta Best Turism, pentru a achita contravaloarea excursiei.

Pentru detalii sau intrebari suplimentare, poti suna la numerele de telefon: 0722.458.651, 0727.726.653 sau 0722.249.05.

E-mail: office@deltabestturism.ro


Despre Delta Best Turism


View Larger Map

Informatii de contact

0722.458.651,
0727.726.653,
0722.249.05

office@deltabestturism.ro

www.deltabestturism.ro/

Piata de Craciun la Praga! Doar 39 lei pentru tariful de numai 179 EURO in care beneficiezi de: transport cu AUTOCAR licentiat 3*, 5 CAZARI cu mic dejun in hoteluri 3*, tururi panoramice in Budapesta, Viena, Praga si Bratislava, vizitarea Pietei de Craciun de la Praga, EXCURSIE la DRESDA si KARLOVY VARY! Plecari: 27.11; 04.12.2012

ZIUA I: BUCURESTI - BUDAPESTA
Plecare din Bucuresti de la parcul Izvor spre Budapesta la ora 6.00 cu sosire in cursul serii. OPTIONAL: croaziera pe Dunare cu cina traditionala . Cazare la hotel 3*.

ZIUA II: BUDAPESTA - BRATISLAVA – PRAGA
Mic dejun. Plecare spre Bratislava. Aici se viziteaza Biserica Incoronarii Mariei Tereza ( Coroana ImperiuluiAustro- Ungar) , partea veche a orasului si se face o plimbare pe faleza de la malul Dunarii. Plecare spre Cehia, in functie de ora de sosire oprim in Brno la Catedrala Sf. Petru si Pavel, Piata Primariei Vechi si centrul istoric al orasului. Ne continuam drumul spre Praga unde ajungem in cursul serii.Puteti opta pentru o cina traditionala intr-un restaurant ceh- optional . Cazare la hotel 3* ( clasificare locala) Praga .

ZIUA III: PRAGA
Mic dejun. Tur panoramic de oras in Praga: Castelul Praga (Hradul), Catedrala Sf. Vit, Manastirea Loreta, Ulita de Aur, Podul Carol, Cartierul Mala Strana cu biserica Sf. Nicolae. Viiztarea Pietei de Craciun cu insotitoril de grup. Aceste piete sunt ingredientele de baza pentru crearea atmosferei magice sarbatorilor de iarna. Principalele piete de Craciun sunt organizate in Piata Primariei si in Piata Wenceslas si sunt deschise toata luna decembrie. Profitati de aceasta ocazie pentru a procura minunatele cadouri de Craciun pe care sa le oferiti apoi celor dragi. . Seara puteti participa OPTIONAL la o croaziera cu vaporasul pe Vltava. Cazare la acelasi hotel.

ZIUA IV : PRAGA
Mic dejun. Excursie la Dresda si Karlovy Vary. Dresda - oras situat pe malul stang al Elbei, in mare parte distrus de bombardamentele anglo-americane din 1945. Se pot vizita castelul Zwinger, biserica Frauenkirche, Opera Semper. Palatul Regal vechi de peste 700 de ani si Catedrala in stil baroc, cea mai mare biserica din Saxonia. Karlovy Vary - perla statiunilor balneare cehe, renumita pentru fabricile de portelan si cristal, fondata in 1370 de imparatul Carol al VI- lea al Sfantului Imperiu Roman.“Karlsbad” este cel mai cunoscut centru balnear din Europa Centrala, situat la 126 de km vest de Praga. Cladirile luxuoase si impozante si dotarile bazelor de tratament, dar chiar si cochetaria de a veni aici, au adus de-a lungul vremii personaje importante: Puskin, Schiller, Goethe, Freud, Tolstoi, Brahms, Beethoven, Chopin, Wagner, Bach, Maria Teresa, Bismarck, Tarul Petru cel Mare. Searacontinua cu vizitarea Pietelor de Craciun din Praga. Tur pietonal cu insotorul de grup. Cazare la Praga.

ZIUA V: PRAGA - VIENA - BUDAPESTA
Mic dejun. Plecare spre Viena . Tur panoramic si pietonal al Ringului pentru a admira Parlamentul, Opera, Primaria, Universitatea, catedrala Sf. Stefan, palatul imperial Hofburg si monumentul regelui valsului, Johann Strauss. Timp liber pentru cumparaturi. Continuarea drumului spre Budapesta. Program OPTIONAL: cina traditionala cu program folcloric la crama Borkatakomba. Cazare la hotel 3*.

ZIUA VI :BUDAPESTA - BUCURESTI
Mic dejun. Plecare spre Romania, cu sosire in Bucuresti in cursul serii, functie de conditiile de trafic.PayU  Maestro Visa MasterCard

Promotie incheiata
Facebook Kuponiada.ro Twitter Kuponiada.ro RSS Kuponiada.ro