!

Astazi, totul se schimba si
devine mai usor.

Te anuntam cu drag ca incepand cu data de 3 octombrie, Kuponiada.ro a devenit cel mai nou agregator de reduceri promotionale existente in Romania.

Acum pe noul site Kuponiada.ro ai acces rapid la sute de oferte interesante, preluate de pe cele mai importante site-uri de reducere de la noi.
E foarte simplu sa o gasesti pe cea care te intereseaza!

Fii in continuare alaturi de noi si surprizele placute vor continua!

Descopera ce este nou!
×
Oferta 0 din 0

Campanie umanitara: Doneaza acum cel putin 1 LEU pentru Asociatia Umanitara Inima Copiilor! Lupta pentru nou nascutii care se nasc cu probleme de sanatate! Kuponiada va dubla donatia stransa

Campanie incheiata
Promotia zilei pe Kuponiada.ro: Doneaza acum cel putin 1 LEU pentru Asociatia Umanitara Inima Copiilor! Lupta pentru nou nascutii care se nasc cu probleme de sanatate! Kuponiada va dubla donatia stransa
Valoare:
1,00 lei

Donatii realizate

2633
Primesti 5% inapoi prin Cashout! Afla detalii!

Recomanda promotia prietenilor!

Posteaza pe Facebook Posteaza pe Twitter Trimite prin Yahoo! Messenger Trimite prin email

Descrierea campaniei

In general facem tot posibilul sa va ajutam cu produse si servicii cu reduceri de minimum 50% din valoarea lor reala.

Astazi in zi de sarbatoare, va invitam sa va ganditi la cei mai putin norocosi decat noi, care isi incep viata printr-o lupta teribil de grea. Ganditi-va ca astazi, oricat de bine sau de rau ne-ar fi, avem puterea necesara sa trecem peste dificultatile cotidiene. Nou-nascutii care vin pe lume cu sanatatea precara, nu sunt atat de norocosi.

Cum poti dona?

Speram ca, alaturi de dumneavoastra, sa schimbam sansele ingerasilor. Am facut cunostinta si am vizitat Spitalul Marie Curie din capitala si am aflat ca basmele in care se lupta si castiga oamenii buni cu destinul neprielnic se pot transforma in realitate. Am facut cunostinta si cu oamenii din spatele proiectului "Asociatia Inima Copiilor", unul din principalii sponsori ai spitalului si, alaturi de ei, vrem ca bebelusii sa nu mai aibe probleme care nu pot fi tratate in tara. Vrem ca cea mai buna sectie de terapie intensiva pentru copii din Romania (din cadrul Spitalului Marie Curie) sa se dezvolte si sa creasca pentru a-i putea ajutora pe cei care inca nu au putere destula sa lupte singuri pentru ei.

Doneaza acum cel putin 1 LEU catre "Asociatia Inima Copiilor" si ajuta in marirea sectiei de terapie intensiva pentru nou-nascuti a spitalului. Kuponiada colecteaza banii dumneavoastra si, pentru fiecare 1 LEU donat de catre utilizatorii site-ului, sponsorizam cu cate 1 LEU suplimentar fondurile destinate Asociatiei si, in final, sectiei de terapie intensiva. Limita sponsorizarii pe care o poate acorda Internet Corp SRL, editorul site-ului Kuponiada, este de 10,000 lei.

Daca doresti sa donezi altfel, te invitam sa fii alaturi Asociatie, ajutand prin una din modalitatile urmatoare:

(1) trimite un SMS la 858 - inseamna o donatie de 2 euro, iar Fundatia Vodafone va dubla suma.

(2) 2% din impozitul pe salariu - descarci un document de o pagina, Il completezi si il trimiti prin posta. ATAT DE SIMPLU. Castigi doar 1000 lei / luna? 9 euro isi croiesc drumul spre un pat de terapie intensiva pentru nou-nascuti. Castigi 1000 euro? Aproape 40 de euro intra in contul asociatiei. Tine cont ca sunt banii pe care deja i-ai platit prin impozit statului.

(3) ajuta la promovarea campaniei – ia un banner de aici si pune-l pe blog, convinge-ti prietenii, da de stire.


Despre Asociatia Umanitara Inima Copiilor


View Larger Map

Informatii de contact

Cod de identificare fiscala: 18365182
Cont bancar (IBAN): RO96BUCU046333852511RO01

www.inimacopiilor.ro

Doneaza acum cel putin 1 LEU pentru Asociatia Umanitara Inima Copiilor! Lupta pentru nou nascutii care se nasc cu probleme de sanatate! Kuponiada va dubla donatia stransa

DE CE UNOR NOU-NASCUTI LI SE REFUZA DREPTUL LA VIATA? DIN LIPSA DE SPATIU!

In ultimii ani, in Sectia de terapie intensiva nou-nascuti de la Marie Curie, au fost internati aproximativ 200 de nou nascuti pe an. Existenta a doar 11 paturi de ingrijire intensiva neonatala si a inca 4 paturi pentru ingrijire intermediara face frustanta activitatea medicilor din aceasta sectie, existand foarte multe cazuri cazuri carora li se refuza internarea.

Peste 200 de pacienti nou nascuti sunt anual refuzati spre internare pentru a primi un tratament adecvat multidisciplinar, datorita lipsei spatiului de ingrijire. In majoritatea cazurilor sunt nou nascuti cu afectiuni severe care nu-si mai gasesc tratament medical in alte centre. Aceasta denota de fapt ceea ce este prezentat in statistici, o nevoie de cel putin 2 ori mai mare a paturilor de terapie intensiva neonatala in Bucuresti. Este clar ca acestea trebuie dezvoltate si in conexiune cu Spitalele de pediatrie ce pot oferi o ingrijire multidisciplinara.

Nu exista nici un alt centru in Bucuresti unde nou-nascutii sa fie transferati direct din sala de nastere spre blocul operator unde afectiunile grave o impun. Aceasta creeaza grave disfunctionalitati in ingrijirea neonatala complexa, de multe ori timpul pierdut insemnand viata pacientului. Un exemplu graitor sunt cazurile de hernie diafragmatica, unde Spitalul de copii Marie Curie raporteaza o supravietuire de 70-80%, mult mai mare decat clinici de prestigiu din lume. Motivul: nu toate cazurile ajung sa fie tratate, pacientii decedand inainte sa aibe parte de un tratament adecvat.

Nu putine sunt cazurile care pacientul “se plimba” prim mai multe spitale, unul dintre motive fiind lipsa spatiului de spitalizare in Sectia de terapie intensiva nou-nascuti de la Marie Curie, primind tratamente incomplete, incoerente, agravand boli severe cu consecinte de cele mai multe ori tragice.

Nu este aceasta realitatea in care vrei sa traiesti? Doneaza acum cel putin 1 LEU si contribuie pentru o cauza nobila.


PayU  Maestro Visa MasterCard

Campanie incheiata
Facebook Kuponiada.ro Twitter Kuponiada.ro RSS Kuponiada.ro